Over ons

Mg 1234 Lores

De buitenschil van je woning krijgt het zwaar te verduren door regen, vuil, algen en uitlaatgassen. Isolblow Plus heeft de oplossing: een duurzame en ecologische gevelrenovatie, zonder chemische stoffen. Samen beschermen we je belangrijkste investering van je leven: je huis.

Isolblow in het kort

  • Milieuvriendelijke oplossingen, zonder chemische stoffen
  • Expert in gevelreiniging, hydrofuge en spuitkurk
  • Stipte service en correcte dienst-na-verkoop
  • Team van gespecialiseerde experts
  • Razendsnelle service, proper werk

Altijd mee met de nieuwe technieken

Isolblow Plus is een expert in gevelreiniging, hydrofuge en gevelrenovatie met spuitkurk. In onze filosofie staat u, het milieu en productkwaliteit centraal. Wij maken uw woning mooier en beschermen ze tegen wind, weer en vuil. Maar we helpen u ook om te besparen op energie. Daarvoor gebruiken we de beste producten en technieken op de markt. Van spuitkurk tot zachte gevelreiniging en hydrofuge.

Expert in zachte gevelreiniging

Soms hoef je het niet ver te zoeken. Heet water op relatief lage druk is de basis van onze zachte gevelreinigingsmethode. En veruit de meest effici├źnte en ecologische oplossing tegen vuil, algen en groenbeslag. Zonder solventen of andere chemische stoffen. De kunst van gevelreiniging is immers om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, zonder schade aan de ondergrond. Daarom vertrouwt u best op de expertise en ervaring van Isolblow Plus.

Vraag een offerte aan

Team

Bart Vdw 2

Bart Van de Walle

Zaakvoerder, verantwoordelijk voor uitvoering

Bart Ds

Bart Desseyn

Zaakvoerder, verantwoordelijk voor verkoop

Alain

Alain De Muynck

Verkoop

Claudine

Claudine Ghysels

Verantwoordelijk voor planning verkoop

Charlotte

Charlotte Withouck

Administratie

James

James De Vliegher

Werfleider